Íme az én húsvéti kalácsom:
Kalács alaprecept a szokásos, a tésztát kinyújtottam, megkentem diós töltelékkel (darált dió felfőzve tejjel, vaníliás cukorral, rumaromával, egy kis baracklekvárral, aranymazsolával dúsítva), feltekertem, és kuglófformában kb 40 perc alatt 180 fokon megsütöttem.
Kalács alaprecept a szokásos, a tésztát kinyújtottam, megkentem diós töltelékkel (darált dió felfőzve tejjel, vaníliás cukorral, rumaromával, egy kis baracklekvárral, aranymazsolával dúsítva), feltekertem, és kuglófformában kb 40 perc alatt 180 fokon megsütöttem.
*****
VálaszTörlésMostantól mindig legyen ilyen itthon :-)
Istenem, egyszercsak eljön majd az az idő, mikor be tudom állítani a sütőmet 180 fokra 40 percig. Most van a "forró/még forróbb" opció, illetve ez utóbbi húsz perces használata után az előbbi is átvált "szintén nagyon forró"-ra. De azért én is sütöttem, de még nem kalácsot. :)
VálaszTörlés