2012. április 8.

Szép húsvétot mindenkinek!

Íme az én húsvéti kalácsom:


Kalács alaprecept a szokásos, a tésztát kinyújtottam, megkentem diós töltelékkel (darált dió felfőzve tejjel, vaníliás cukorral, rumaromával, egy kis baracklekvárral, aranymazsolával dúsítva), feltekertem, és kuglófformában kb 40 perc alatt 180 fokon megsütöttem.

2 megjegyzés:

  1. *****
    Mostantól mindig legyen ilyen itthon :-)

    VálaszTörlés
  2. Istenem, egyszercsak eljön majd az az idő, mikor be tudom állítani a sütőmet 180 fokra 40 percig. Most van a "forró/még forróbb" opció, illetve ez utóbbi húsz perces használata után az előbbi is átvált "szintén nagyon forró"-ra. De azért én is sütöttem, de még nem kalácsot. :)

    VálaszTörlés